"Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου..." 🌎


📍𝙇𝙤𝙘𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣: 𝙆𝙮𝙧𝙚𝙣𝙞𝙖𝘾𝙮𝙥𝙧𝙪𝙨
______________________________

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι σε όσα μέρη κι αν πας, σε όσες χώρες και αν ταξιδέψεις, όσες διαφορετικές κουλτούρες κι αν γνωρίσεις, ο τόπος σου είναι αυτός που πάντα θα σε γεμίζει με τα πιο όμορφα συναισθήματα. Μπορεί ο τόπος αυτός να μην είναι μεγάλος, μπορεί να μην αποτελεί προορισμό όπου η χλιδή, ο πλούτος και η ύψιστη αρχιτεκτονική είναι μέσα στα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του, αλλά παρόλα αυτά πάντα θα νιώθεις περήφανος για την ιστορία του δικού σου τόπου!

Βρισκόμαστε λοιπόν στην όμορφη Κερύνεια. Κατά την άφιξη μου, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι δύσκολο να χωρέσεις την ομορφιά που αντικρίζεις αλλά συνάμα να ξέρεις ότι το μέρος αυτό πλέον ανήκει σε κάποιους άλλους.

Το να γνωρίζεις τα κατεχόμενα μέρη του τόπου σου, αποτελεί πάντα πηγή αγάπης, περηφάνιας και σεβασμού. Αναγνωρίζοντας την ίδια στιγμή ένα συναίσθημα νοσταλγίας και «θυμού» για τα όσα θα έκανες αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Όλα αυτά που αισθάνεσαι την ώρα αυτή, ακολουθούν την δική τους ροή και στο τέλος κατασταλάζουν εκεί που πρέπει να βρίσκονται. Ο θυμός μετατρέπεται σε περηφάνια, η λύπη αλλάζει μορφή και σε παροτρύνει να κοιτάξεις γύρω σου και να ζήσεις την στιγμή αυτή και η αγάπη του τόπου σου παραμένει πάντα… η αγάπη για τον τόπο σου!







Comments