Όταν η δύση του Ήλιου, κάνει παύση σε όλα τα άλλα. 🌇


📍𝙇𝙤𝙘𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣: 𝙇𝙞𝙢𝙖𝙨𝙨𝙤𝙡, 𝘾𝙮𝙥𝙧𝙪𝙨
______________________________

Πίσω σε αυτή την χρυσή ώρα όπου ο ήλιος μέσα από τη δύση του αφήνει αυτούς τους υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων. Είναι στα αλήθεια εντυπωσιακό το τί μπορεί να δημιουργήσει η φύση. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους που όταν αντικρίζουν τέτοια τοπία μπορούν να χαζεύουν λίγα λεπτά στην άκρη του πεζοδρομίου το θέαμα αυτό.

Αφού έβγαλα την φωτογραφία, μετά πρόσεξα ένα – ένα τα στοιχεία της. Ο τρόπος που είναι τοποθετημένα τα σύννεφα πίσω από το δέντρο, είναι λες και κάποιος επίτηδες ζωγράφισε στον ουρανό τα σύννεφα με τα ίδια ακριβώς σχήματα που δημιουργούν τα κλαδιά του δέντρου. 

Το μπλε χρώμα του ουρανού σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις του ήλιου, ενώνονται προσθέτοντας ένα ακόμη λόγο σε ένα φοιτητή που πάει βιαστικά σπίτι του τελειώνοντας από το μάθημα, σε ένα τουρίστα που επισκέφθηκε την συγκεκριμένη στιγμή το συγκεκριμένο δρομάκι, σε ένα τυχαίο περαστικό που πάει να πιάσει τον καφέ του…να μην διστάσει να αποτυπώσει την στιγμή αυτή στην φωτογραφική του μηχανή.

Ξέρετε όμως ποιο είναι το παράξενο; Ότι κάθε μέρα, τέτοια ώρα, όταν τα χρώματα αυτά συνδέονται στον ουρανό, πάντα κάποιος θα κοιτάξει προς τα πάνω χαζεύοντας λίγο τα μοναδικά μοτίβα που χαράζονται καθημερινά στον ορίζοντα. Αυτό με κάνει λοιπόν να αναλογίζομαι, πώς ένα τέτοιο καθημερινό και «συνηθισμένο» φαινόμενο, ποτέ δεν θα χάσει την δύναμη του. 

Comments