Οι κρυμμένες ομορφιές της Κύπρου 🌳

📍𝙇𝙤𝙘𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣: 𝘼𝙡𝙞𝙩𝙝𝙞𝙣𝙤𝙪, 𝘾𝙮𝙥𝙧𝙪𝙨
______________________________

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το χωριό μου!




Η ονομασία του είναι «Αληθινού», ναι είναι αληθινό.. η απόδειξη είναι στην φωτογραφία!! 😛
Βρίσκεται στην περιοχή της Πιτσιλιάς και είναι μόλις 45 λεπτά απόσταση από την Λευκωσία. Είναι ένα από τα πιο μικρά χωριά της Κύπρου και την δεδομένη στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι είναι 4. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το χωριό Αληθινού.

Μπορεί να είναι μικρό, αλλά η γραφική ομορφιά που το απαρτίζει συνοδεύεται σε μεγάλο βαθμό με την μοναδικότητα του.
Περισσότερο το επισκέπτομαι τα καλοκαίρια μαζί με την οικογένεια μου και εκεί συναντούμε και τους υπόλοιπους συγγενείς.

Εδώ και 10 χρόνια αποτελεί μυστήριο ποιος βρίσκεται πίσω από αυτές τις φράσεις που βρίσκονται με σπρέι στις πινακίδες στο δρόμο. Ωστόσο, οι πινακίδες αυτές αποτελούν πλέον μέρος του χαρακτήρα του μικρού χωριού και όλοι αρνιούνται να αναπληρωθούν με καινούργιες.


Σας προσκαλώ λοιπόν στο χωριό μου. Ποιος ξέρει; Ίσως κάποια στιγμή θα βρεθώ στη θέση να σας ξεναγήσω στο χωριό κερνώντας καφέ στο μπαλκόνι με θέα το απόλυτο πράσινο!


Comments

  1. Φαίνεται πολύ ωραίο το χωρίο σου, και βεβαίως αναμένουμε την πρόσκληση!

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραίο χωριό, και πολύ ωραίες οι φωτογραφίες όπου δείχνουν και τεκμηριώνουν όλα όσα έχεις αναφέρει για το χωριό σου. Μέσα από τις φωτογραφίες, παρουσιάζεις το χωριό σου αλλά και το ταλέντο σου. Αναμένουμε για την ξενάγηση!! 👌 🥰

    ReplyDelete
  3. Γενικότερα τα χωρία της Κύπρου έχουν πολλές κρυμένες ομορφίες! Αποτελούν τον τέλειο τουριστικό προορισμό. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τα απλά πράγματα στη ζωή. Χαίρομαι που μας ξενάγισες στο χωριό σου. Είναι μια καλή ιδέα για να συστήσεις το μέρους σου, σε όσους δεν είχαν την ευκαιρεία να το επισκεφθούν.

    ReplyDelete

Post a Comment